Svenska IAEA-klubben

 

Tidigare nyheter

 

Läs Newsletter från mars 2014

 

Lyckad träff i Brittebo! (2013)
Det var mycket som hände i Brittebo, Jönköping senast!
Inte nog med ett traditionellt informationsseminarium (som för övrigt var välbesökt och uppskattat) så klämdes det in ett årsmöte och en fest på kvällen. Årsmötet valde in tre nya ledamöter samt en ny ordförande, den nygamle Andreas Sorby som har gedigen erfarenhet av agriventure/IAEA både på nationell och internationell nivå!
Detta informationsmöte var även välbesökt av internationella praktikanter som gör sin praktik i Sverige och Danmark från bland annat: Kanada, Australien och Japan.

 

 

Läs Newsletter från juni 2013

 

Läs Newsletter från oktober 2013

 

Läs Newsletter från januari 2013

 

 

Klubbhelg och extra årsmöte

Värnamo 31 mars 2012

Vi spenderade en fin vårhelg i Hindsengården invid sjön Hindsens strand. En helg med trevligt umgänge, möte som avhandlades och givetvis bastubad. Vårdopp uteblev dock trots att isen gått sedan flera veckor tillbaks...

 

Lyckad kräftskiva med vackert väder

Under en fantastisk helg med vackert väder hölls klubbens årliga kräftskiva i Ålberga. Vi visade våra utländska praktikanter hur en svensk kräftskiva ska gå till. De var mäkta imponerade. Praktikanterna var under informationsmötet som hölls under dagen en stor tillgång. Med stor entusiasm inspirerade de oss att ta klivet ut och besöka deras hemländer.

 

 

Mer om...

Utlandspraktik

Arbete - Resor - Spänning

jordbruk - trädgård - vinodling - hästar

 

 

Kalender

Trainee in Sweden?

 

Arkiv

Svenska IAEA-klubben på

facebook

 

Aktiviteter

 

IAEA-länkar

 

 

 

svenskaiaea.se © 2015• Pg 82 33 83-5 •